LAATSTE NIEUWS !

Update 15 december 2020 Beste leden,Zoals jullie gisteren allemaal gehoord hebben, worden de binnensporten, dus ook het badminton, stopgezet vanaf vandaag t/m 19 januari 2021.Wij vinden het ook niet leuk, maar het is nu eenmaal zo en wij zullen ons dus ook aan deze regel houden.Wij wensen iedereen het beste en zodra er weer een mogelijkheid is … Meer lezen over LAATSTE NIEUWS !

Zomerbadminton juli 2020

Nog 2 speelavonden te gaan, wat betreft het zomerbadminton in sporthal Riederpoort op 19 en 26 augustus en daarna spelen we weer vanaf woensdag, 2 september 2020 in sporthal Waterpoort. Onderstaand wat foto's : zomerbadminton juli 2020 sporthal Riederpoort

Eindelijk !!!!

Vandaag, 5 juli 2020, hebben we weer sinds afgelopen maart kunnen badmintonnen. In samenwerking met BC Portland zijn wij gestart met het zomerbadminton op zondagmorgen van 11.00 - 13.00 uur in Sporthal Riederpoort. Wie wilt spelen, moet zich van te voren opgeven via email. De leden van BC Portland en BVZP kunnen gratis spelen en … Meer lezen over Eindelijk !!!!

GEEN BADMINTON !!!

In verband met het coronavirus hebben wij besloten de richtlijnen van de overheid te volgen. Dit houdt in, dat wij voorlopig t/m 1 juni 2020 gesloten zullen zijn. Er kan dus niet gespeeld worden. Wij zullen jullie op de hoogte houden !

Uitnodiging A.L.V.

Beste leden, Op woensdag, 11 december a.s., houden wij onze Algemene Leden Vergadering (A.L.V.) om ca. 20.30 in de kantine van sporthal Waterpoort. Heb je nog iets voor de agenda, laat het even weten door een mailtje te sturen naar bvzp@outlook.com ? Binnenkort zullen wij de agenda toesturen. Wij hopen op een goede opkomst. Met … Meer lezen over Uitnodiging A.L.V.