Lidmaatschap

Ben je toe aan een sportieve uitdaging en lijkt het je wat om zelf te gaan badmintonnen? Kom dan eens langs op een woensdagavond in sporthal Waterpoort, Middeldijkerplein 9 in Barendrecht. Dan kun je beoordelen, of badminton ook iets voor jou is. Informatie kun je bij de leden én onze bestuursleden Trix, Joop en Ger (tevens trainer) krijgen.

Nieuwe leden bieden we de eerste 3 badmintonlessen gratis aan (u moet dus eerst lid zijn geworden, voordat u aan deze lessen deel kunt nemen). Heb je nog niet eerder gebadmintond, dan leer je tijdens deze lessen de grondbeginselen van deze intensieve en leuke sport. Heb je al eerder gespeeld dan kun je deze lessen gebruiken om reeds vergaarde kennis en kunde op te frissen of om je niveau wat op te krikken of wat ingeslopen fouten af te leren.

Contributie

Voor het geld hoeft u het in ieder geval niet te laten, want de contributie voor een volledig seizoen (september tot juli) is slechts € 110,00. Wordt u tijdens het seizoen lid, dan betaalt u natuurlijk alleen voor de resterende tijd!

Liever af en toe eens komen? Natuurlijk bent u ook welkom, als u zomaar eens een keertje wilt komen badmintonnen of bijvoorbeeld maar eens in de maand tijd heeft. U kunt namelijk ook per avond betalen. U betaalt dan slechts het minieme bedrag van € 5,00 en daarvoor mag u dan van 19:30 uur tot 22:30 uur spelen. Kom gerust eens langs om het te proberen!

Alleen is eng? Helemaal niet! 90% van onze leden komt alleen en speelt gedurende de avond met verschillende mensen. Dus niet eindeloos leuren bij familie of vrienden om mee te gaan; gewoon lekker zelf komen!

Geen spullen? Shuttles worden beschikbaar gesteld door de vereniging (iedereen speelt dus met dezelfde shuttles). Een badmintonracket mag je lenen, als je het een keertje wilt komen proberen – je brengt alleen jezelf en sportkleding mee. LET OP: binnensportschoenen mogen GEEN zwarte zolen hebben.

Aanmelden

Vul om je aan te melden het formulier in dat je hieronder kunt downloaden (Word-formaat). Vul het in, print het uit en zet je handtekening. Neem het mee op woensdagavond of scan het in en mail het ons.

Lukt dat allemaal niet? Kom dan gewoon langs op woensdagavond; dat mag ook gerust onaangekondigd. Natuurlijk hebben we de formulieren ook op de speelavonden beschikbaar, als je liever met de hand invult.

Afmelden

Wilt u zich afmelden als lid van BVZP, dan verzoeken wij u dit twee maanden voor het nieuwe badmintonseizoen schriftelijk aan ons te melden.