LAATSTE NIEUWS !

Update 27 juni 2021

Sinds een aantal weken mogen we weer badmintonnen en ook dubbelen. Helaas komt ook het einde van het badmintonseizoen er aan en dat is op 30 juni 2021. Met de Gemeente Barendrecht hebben we kunnen regelen, dat we nog 2 weken in sporthal Waterpoort kunnen spelen, dat betekent dus, dat woensdag, 14 juli 2021 onze laatste speelavond is.

Vooraf moet eenieder zich nog steeds eerst aanmelden per mail (bvzp@outlook.com) of per app naar telefoonnr. 06-19408585.

Vorig jaar is het ons gelukt om in de maanden juli en augustus het zomerbadminton te organiseren. Wij zijn daar nu ook mee bezig, maar hebben nog geen definitief bericht, of er plaats is in een sporthal. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dat melden.

Update 15 december 2020

Beste leden,
Zoals jullie gisteren allemaal gehoord hebben, worden de binnensporten, dus ook het badminton, stopgezet vanaf vandaag t/m 19 januari 2021.
Wij vinden het ook niet leuk, maar het is nu eenmaal zo en wij zullen ons dus ook aan deze regel houden.
Wij wensen iedereen het beste en zodra er weer een mogelijkheid is om te kunnen spelen, zullen wij dat aan jullie doorgeven.

Update 24 november 2020

Als bestuur van BVZP hebben wij besloten, volgens de richtlijnen van de badminton bond, om nog geen dubbels te spelen. Wij zijn langzaamaan weer gestart met het enkelspel. Dit houdt wel in, dat er slechts 14 leden (7 banen x 2 pers. ) kunnen spelen per tijdzone. Wij hebben de avond ingedeeld in 2 tijdzones, zodat er in totaal 28 mensen kunnen spelen. Wij blijven zo spelen t/m 9 december 2020.

14 oktober 2020.

Door de nieuwe coronamaatregelen heeft het bestuur van BVZP besloten om vanaf vanavond de komende 2 weken NIET te spelen en hopen zo ook ons steentje bij te dragen in het bestrijden van het virus.  Tijdens deze weken gaan we kijken, wat de mogelijkheden zijn om straks weer te kunnen spelen.    

Wij houden jullie op de hoogte en wensen iedereen een goede gezondheid toe.

NB. Wij hebben bericht ontvangen van BCN Rhoon, dat zij ook gesloten zijn. Dit geldt ook voor BC Portland.